Vanaf €45,- gratis verzending Snelle levering
De Officiële Webshop voor Consumenten
30dagen retourgarantie Veilige betaling

Klantenservice | Hoe kunnen wij je helpen?

Bel ons

0162 467 545
ma-vr 9:30 - 17:30

Email ons

info@homebyasa.nl
Antwoord binnen 4 uur*

Facebook

Vraag ons alles op Facebook
Antwoord binnen 4 uur*

Verzenden

Verzendkosten

De standaard verzendkosten voor Nederland bedragen €3.95, vanaf €45,- is bezorging gratis.

De standaard verzendkosten voor België bedragen €6.95, vanaf €99,- is bezorging gratis.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Zodra uw bestelling is ontvangen en betaald gaan wij direct aan de slag om uw bestelling te verzenden. Wij streven ernaar uw bestelling binnen 1-3 werkdagen aan u te verzenden. Hoewel home by ASA een grote voorraad ASA artikelen beschikbaar heeft kan het gebeuren dat een artikel niet direct leverbaar is. Indien artikelen niet voorradig zijn zullen deze eerst vanuit het centrale magazijn in Duitsland naar het distributiecentrum verzonden dienen te worden. In dat geval kan het langer duren voordat wij uw bestelling uit kunnen sturen. Zodra de artikelen ons distributiecentrum verlaten, ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail. Uw bestellingen worden aan PostNL overgedragen, zodra dit is gebeurt komt het pakket normaliter een dag later bij je aan. Na overdracht aan PostNL ontvangt je een Track&Trace code, waarmee je je pakket kan volgen.

Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres laten bezorgen?
Ja, tijdens het check-out proces kun je het afleveradres zelf aangeven. home by ASA bezorgt ook bestellingen in het buitenland. Hiervoor gelden dan wel andere tarieven. Het is niet mogelijk een bestelling te laten bezorgen op een postbus -of antwoordnummer. 

Ik heb mijn bestelling niet op de afgesproken datum ontvangen. Wat moet ik doen?
Neem in dat geval telefonisch contact op met de klantenservice: 0162 467545 lokaal tarief op maandag tot en met vrijdag van 09:30-17.30:uur en op zaterdag van 09:30-17:00 uur.

Gratis afhalen
Het is ook mogelijk uw bestelling gratis af te halen bij home by ASA

Zo werkt het:

  1. 1. Zodra de bestelling compleet is ontvangt u een bericht dat de bestelling afgehaald kan worden.
  2. 2. U kunt de bestelling afhalen van disndag tot zaterdag tussen 10:00 en 17:00 op ons adres: Schapendries 5, 4901HH Oosterhout nb.
  3. 3. Herinnering - Na 5 dagen sturen we je nog een herinnering als je het pakket nog niet hebt opgehaald. 
  4. 4. Pakket niet opgehaald - Je kunt tot maximaal 14 dagen na het ophaalbericht je pakket ophalen. Daarna zal uw bestelling automatisch genauleerd worden.