Vanaf €45,- gratis verzending Snelle levering
De Officiële Webshop voor Consumenten
30dagen retourgarantie Veilige betaling

Klantenservice | Hoe kunnen wij je helpen?

Bel ons

0162 467 545
ma-vr 9:30 - 17:30

Email ons

info@homebyasa.nl
Antwoord binnen 4 uur*

Facebook

Vraag ons alles op Facebook
Antwoord binnen 4 uur*

Ruilen & Retouren

Je kunt je bestelling binnen 30 dagen retourneren. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van de bestelling. Ook als het een artikel betreft dat onder een actie viel.

Voorwaarden Retourneren

 • Het artikel dient altijd binnen 30 dagen retour ontvangen te zijn

 • Met de originele pakbon of factuur van de online bestelling.

 • De originele kaartjes en labels moeten nog aan het artikel zijn bevestigd.

 • Het artikel is compleet, niet gebruikt, of beschadigd.

 • Een ingevuld retourformulier. Download Retourformulier

 • Artikelen die niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoen, kunnen helaas niet worden geruild en worden naar je teruggestuurd.


  Wat als ik ontevreden ben over een product?
  We willen natuurlijk dat je tevreden bent met alles wat je bij homebyasa.nl koopt. Mocht een artikel onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoen, is er iets misgegaan met de bezorging of heb je een klacht? Neem dan meteen contact met ons op. We helpen je graag en staan altijd voor je klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen

  Als ik een artikel retourneer, zijn daar dan kosten aan verbonden?
  Als je een artikel retourneert zijn hier geen kosten aan verbonden wel dient u zelf voor de kosten van retouren zorg te dragen. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat home by ASA niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een Track&Trace code en bewaar deze goed.

  Als ik een artikel retourneer, krijg ik dan mijn geld terug?
  Ja als je een artikel retourneert, krijg je je geld terug. Mits deze binnen 30 dagen teruggestuurd wordt en gemeld bij info@homebyasa.nl. Na ontvangst zal het verschuldigde bedrag op je bank- of girorekening worden teruggestort.

  Waneer krijg ik met geld terug?
  Na het opsturen/aanmelden van je retourpakket duurt het maximaal 14 dagen voordat je het retourbedrag ontvangt. Vaak gaat het echter ook wat sneller.

  Na het verwerken van een retour in ons magazijn ontvang je een retourbevestiging per e-mail maar daarin ook het bedrag dat je van ons terugkrijgt. Binnen enkele dagen na dit bericht ontvang je het retourbedrag op dezelfde wijze als hoe de betaling heeft plaatsgevonden.