Vanaf €45,- gratis verzending Snelle levering
De Officiële Webshop voor Consumenten
30dagen retourgarantie Veilige betaling

CUTIPOL

CUTIPOL vormt het beste resultaat van een constante inspanning voor verbetering, een onstilbare geest vol innovatie en een verzameling van expertise & knowhow over verschillende generaties die men kan herleiden tot de oorsprong van bestekindustrie in Portugal.

LEIDERS IN LUXEUS BESTEK


Er bestaan verschillende bedrijven op de markt die claimen dat ze geweldige dingen aanbieden. Die lijst kan je kleiner maken naarmate je méér aandacht besteed aan detail, verfijnde productie en een kwalitatieve afwerking. 
CUTIPOL uit Portugal laat velen achter zich in schaamte. Het bedrijf focust steeds op trendsettende designelementen in combinatie met een compromisloze benadering tot kwaliteit.

img
img
img
img
img

HANDGEMAAKT IN PORTUGAL

In een sector zoals eetgerei en bestek, waar klassiek design en traditionele materialen al decennialang domineren, gelooft CUTIPOL dat het essentieel is om een divers gamma aan producten aan te bieden. Het assortiment van CUTIPOL omvat zowel traditioneel als modern design, waar bovendien groot belang is gehecht aan de details. Deze nieuwe, hedendaagse patronen vereisen heel wat technische kennis en zorgvuldigheid. 
Hoewel moderne machines worden gebruikt voor het groot deel van de initiële werkzaamheden, speelt het traditionele vakmanschap nog steeds een belangrijke rol.

img


img
image

18/10 Steel

Roestvast staal is een legering die bekend staat voor zijn sterkte, duurzaamheid, en niet verbazingwekkend, roestbestendigheid. De kwaliteit van roestvast staal is afhankelijk van de samengestelde verhouding met chroom (corrosiebestendigheid en glans) en nikkel (krasbestendigheid). 18/10 staal wordt beschouwd als de hoogste kwaliteit; is geschikt voor alledaags gebruikt en wordt daarom als enig materiaal gebruikt in de bestekreeks van Cutipol.

img
img

IN HANDEN VAN DE FAMILIE

José Joaquim Ribeiro runt CUTIPOL al drie generaties lang, samen met zijn broers en zussen, én met de focus op een solide bouwkwaliteit, benadering tot kwaliteit en het begrip dat eenvoud prachtig kan zijn. CUTIPOL focust haar aandacht op de details en de best mogelijke productiemethode, wat duidelijk is in de producten van het bedrijf. Wanneer bestek nauwkeurig wordt ontworpen, ziet het eruit als een kleine cluster van precisie-instrumenten: perfect uitgebalanceerd en geslepen aan de rand.

img

DE PRESENTATIE

Iedere set komt in een houten kist. Presenteer uw beste bestek met deze prachtige dozen van CUTIPOL. Strak en klassiek, met een gepolijste afwerking. De presentatiekisten worden vervaardigd van de hoogste kwaliteit, zwart gebeitst hout. Met een aantrekkelijk en simplistisch ontwerp vormt iedere kist een wonderlijke aanvulling op elke tafel of schoorsteenmantel.

img
image
img